Welkom bij Recon Damage Solutions

RECON Damage

RECON Damage Solutions is een gespecialiseerde dienstverlener in schades door brand, wateroverlast, storm of andere calamiteiten. Wij voorzien een totaaloplossing: naast de professionele reiniging verzorgen wij ook graag de totaalrenovatie en wederopbouw!

Tot slot bieden wij ook oplossingen voor bouwdroging aan.

De activiteiten van RECON Damage Solutions zijn er zowel voor particulieren, overheden als de industrie en dit over heel België.

Waarom Recon Damage? 😁

Groeien

We omschrijven onszelf graag als een jong en ondernemend team die volop kansen biedt tot persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Klaar voor je next step?

Familiale KMO

We zijn een familiebedrijf van vader op zoon en zijn hier ook trots op! We staan voor een open en jonge bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Hokjes-denken of grote hiërarchische lijnen, daar doen we niet aan mee! Join us!

Goesting en fun

We vinden het belangrijk dat, naast het harde werk, er ook voldoende aandacht wordt besteed aan ontspanning! De boog kan niet altijd gespannen staan!

Voordelen

Niet alleen een marktconforme verloning, maar ook heel wat extra-legale voordelen worden aangeboden! Niet te onderschatten is ook de waarde van de toffe bedrijfsfeestjes, fijne personeelsattenties en schatten van collega's! Wees welkom!

Onze waarden ❤️💚

ZORGZAAM

Onze medewerkers zijn zorgzaam, voor zichzelf, voor hun collega's en voor onze klanten. Ze zijn bekommerd om onze klanten en de rampsituatie waar ze mee geconfronteerd worden. Elke dag geven zij het beste van zichzelf om bij de klant terug een glimlach op hun gezicht te toveren. Dit geeft ons een immense voldoening. Daar doen we het voor!

POSITIEF ingesteld

Wij trachten elke situatie, hoe ernstig ook, om te buigen in iets positief. Wij zien kansen & opportuniteiten, in plaats van problemen. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

DOENERS

Onze mensen weten van aanpakken. Het zijn echte doeners. Ze zijn niet bang voor zwaar of vuil werk. Met de juiste kledij en middelen gaan ze elke situatie te lijf!

MOBIEL

Vanuit onze 3 vestigingen zijn onze medewerkers actief over heel België. Het hoofdkantoor bevindt zich in Drogenbos waar ook onze administratieve diensten zijn gehuisvest. Vanuit de antenne te Adegem worden de provincies Oost- en West-Vlaanderen bediend, vanuit Zutendaal de provincies Limburg en Antwerpen.

Vacatures 🔥💧

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Bekijk onze video 🤓

Dé specialist in het reconditioneren na brand- en waterschade

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?